Πόσα πληρώματα παίρνουν μέρος στο Πατρινό Καρναβάλι

Ο αριθμός των καρναβαλιστών αναμένεται και φέτος να ξεπεράσει τις 30.000

150 πληρώματα παίρνουν μέρος στο Πατρινό Καρναβάλι – Στην τελική ευθεία τα γκρουπ!
Μεγάλη είναι η συμμετοχή και φέτος των καρναβαλιστών στο Πατρινό Καρναβάλι, με τα πληρώματα να δίνουν ζωή στον θεσμό, αποτελώντας την «καρδιά» και τον πυρήνα της μεγάλης αυτής γιορτής.

Η προθεσμία για την υποβολή δηλώσεων συμμετοχής έληξε και ο αριθμός των καρναβαλικών πληρωμάτων που θα πάρουν μέρος στις εκδηλώσεις του Πατρινού Καρναβαλιού έφτασε τα 150.

Αριθμός ίδιος με τα καρναβαλικά πληρώματα που είχαν πάρει μέρος και στο καρναβάλι του 2016. Από τα 150 αυτά πληρώματα τα 10 με 15 γκρουπ δεν θα κατέβουν στις παρελάσεις του καρναβαλιού, όμως θα συμμετάσχουν στο παιχνίδι του Κρυμμένου Θησαυρού, κάτι που έγινε και πέρυσι.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις που γίνονται από τους ιθύνοντες του Καρναβαλικού Οργανισμού, με βάση τον αριθμό των πληρωμάτων, οι καρναβαλιστές που θα παρελάσουν στις δύο μεγάλες πομπές που θα γίνουν το τελευταίο διήμερο της Αποκριάς πρόκειται να ξεπεράσουν και φέτος τους 30. 000 με 35.000.

150 πληρώματα παίρνουν μέρος στο Πατρινό Καρναβάλι – Στην τελική ευθεία τα γκρουπ!
Πρόκειται για ένα ακόμα καρναβαλικό ποτάμι που θα περάσει για ένα διήμερο από την καρδιά της πόλης.

Τα καρναβαλικά πληρώματα, μπαίνουν στην τελική ευθεία της προετοιμασίας τους και ήδη από την Τρίτη και μετά ο κόσμος που ενδιαφέρεται να βγει στο Πατρινό Καρναβάλι θα έχει την δυνατότητα να πάει στην Αγορά Αργύρη στην έκθεση των καρναβαλικών στολών και να πάρει μία πρώτη γεύση από το τι θα δούμε στο καρναβάλι.

Μέσα στην εβδομάδα (από την Τρίτη και μετά αφού γίνουν τα εγκαίνια της έκθεσης) θα αναρτηθεί στην σελίδα του Πατρινού Καρναβαλιού ο πίνακας με όλα τα ονόματα των πληρωμάτων που θα πάρουν μέρος στο φετινό καρναβάλι.

150 πληρώματα παίρνουν μέρος στο Πατρινό Καρναβάλι – Στην τελική ευθεία τα γκρουπ!
Πάντως, ήδη στους κεντρικούς δρόμους της Πάτρας, στην Ρήγα Φεραίου, στην Αγίου Νικολάου κτλ. αρκετά γκρουπ έχουν παρουσιάσει στα στέκια τους τις καρναβαλικές τους στολές και έτσι ένα άρωμα καρναβαλιού υπάρχει από τώρα στο κέντρο της πόλης.

Μπαίνουμε, άλλωστε, στην τελική ευθεία…