Δείτε τις εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

20/02/17 – 26/02/17

Κριός

Την εβδομάδα αυτή πραγματοποιείται η Έκλειψη Ηλίου στους Ιχθείς στις 26 και σε κάνει ιδιαίτερα ανήσυχο και προβληματισμένο τόσο για την αισθηματική όσο και για την επαγγελματική σου ζωή. Μην παρασυρθείς στον κυκεώνα των συναισθημάτων σου και δες τις καταστάσεις όσο πιο αντικειμενικά γίνεται. Φρόντισε να βάλεις σωστό πρόγραμμα, χρησιμοποίησε την διορατικότητα που σε χαρακτηρίζει για να προλάβεις ατοπήματα και όλα θα πάνε κατ’ ευχή.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Θα έχεις ανάμικτα συναισθήματα αυτήν την εβδομάδα σχετικά με την ερωτική σου ζωή. Από τη μία, θα θέλεις να κάνεις κάποια ξεκαθαρίσματα και από την άλλη θα προσπαθήσεις να περάσεις καλά με το σύντροφό σου. Σου συνιστώ να προτιμήσεις να περάσεις καλά, χωρίς να κάνεις ιδιαίτερες συζητήσεις. Και αν ακόμα η μοναξιά βρίσκεται στη ζωή σου, είναι στο χέρι σου να κινηθείς ανάλογα, για να κάνεις τη γνωριμία που θέλεις. Η Αφροδίτη κινείται στο ζώδιο σου και με τις πολλές ευεργετικές της ιδιότητες που θα σου δώσει μπορείς είτε να ξεκινήσεις κάτι νέο στην ζωή σου ή να κάνεις μία νέα αρχή με μια μακροχρόνια σχέση σου που είχες διακόψει.

Επαγγελματικές Προβλέψεις

Δεν θα έχεις ιδιαίτερα προβλήματα στη δουλειά σου, αλλά συγχρόνως δεν θα πρέπει και να ξεχνάς πως πρέπει να κινείσαι με πρόγραμμα, γιατί θα γίνουν κάποια μπερδέματα, που δεν θα είναι σοβαρά, αλλά μπορεί να σου χαλάσουν την ψυχολογία. Στα οικονομικά, φρόντισε να μην κάνεις καθόλου αγορές και περιττά έξοδα, γιατί έχεις βγει ήδη εκτός προϋπολογισμού και μετά δεν θα μπορείς να τα μαζέψεις.

Ταύρος

Η εβδομάδα σου θα είναι αρκετά καλή, παρόλο που είσαι σε συνεχή εκνευρισμό και αβεβαιότητα για την εξέλιξη πολλών καταστάσεων, που σε απασχολούν. Έχεις όμως σύμμαχο σου την κυβερνήτη σου Αφροδίτη από τον Κριό που γλυκαίνει τις σχέσεις σου και φέρνει την ισορροπία στην ζωή σου. Ωστόσο την Κυριακή που θα πραγματοποιηθεί η Έκλειψη Ηλίου στους Ιχθείς ίσως σε μελαγχολήσει λίγο και σε κάνει να αναθεωρήσεις την ζωή σου. Οι προβληματισμοί σου όμως αυτοί θα είναι παντελώς πρόσκαιροι, γι’ αυτό μην τους δώσεις παραπάνω αξία από όσο τους αντιστοιχεί.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η σχέση σου είναι σε πολύ καλό δρόμο και πολλές προβληματικές καταστάσεις έχουν ισορροπήσει πια. Θα μπορέσεις να έρθεις πιο κοντά στο σύντροφό σου και να του πεις αυτά που θέλεις και ονειρεύεσαι για την σχέση σας και την οικογένεια σας. Το Σαββατοκύριακο θα είναι πολύ ρομαντικό και ερωτικό και οι δύο σας θα πλέετε σε πελάγη ευτυχίας. Οι αδέσμευτοι εκπρόσωποι του ζωδίου έχετε πολλές πιθανότητες να έρθετε κοντά με ένα άτομο από το επαγγελματικό σας περιβάλλον και να ξεκινήσετε μία σχέση μαζί του. Φροντίστε μόνο να είστε διακριτικοί και να μην δώσετε δικαιώματα για σχόλια και παρατηρήσεις.

Επαγγελματικές Προβλέψεις

Οι καταστάσεις είναι αρκετά καλές στη δουλειά σου. Θα σου κάνουν προτάσεις για καινούργια ξεκινήματα, που θα σου φέρουν επιτυχία στο μέλλον. Έχεις πολλά θέματα, που σε αγχώνουν και πρέπει να τακτοποιήσεις άμεσα αλλά με σκληρή δουλειά θα τα καταφέρεις όλα μια χαρά. Στα οικονομικά, τα έξοδα συνεχίζονται και οι υποχρεώσεις που έχεις σε αγχώνουν πάρα πολύ. Να ξέρεις ότι είσαι σε περίοδο, που τα οικονομικά σου θα αρχίσουν να ισορροπούν αρκεί βέβαια να είσαι και εσύ φειδωλός στα έξοδα σου.

Δίδυμος

Μπορείς να ασχοληθείς αυτήν την εβδομάδα με υποθέσεις που εκκρεμούν και να ξέρεις πως θα τα τακτοποιήσεις όλα πολύ καλά. Δικά σου άτομα προσφέρονται να σε βοηθήσουν. Πες τους τι σε απασχολεί και θα είναι δίπλα σου. Στο τέλος της εβδομάδας που θα πραγματοποιηθεί η Έκλειψη Ηλίου στους Ιχθείς η καλή σου διάθεση θα κάνει τους άλλους ευτυχισμένους! Τώρα θα δεις τα όνειρα σου να πραγματώνονται και τις προσπάθειες σου να δικαιώνονται στον μέγιστο βαθμό.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα αισθηματικά σου χρήζουν της προσοχής σου και απαιτούν από εσένα περισσότερο ενδιαφέρον και ενασχόληση μαζί τους. Βλέπεις, ο σύντροφός σου έχει πολλά παράπονα από την αδιάφορη συμπεριφορά σου των τελευταίων ημερών και έχει αλλάξει και αυτός. Για να μην αφήσεις τις καταστάσεις να συνεχιστούν έτσι και να εξελιχθούν σε κάτι άσχημο πρέπει άμεσα να λάβεις τα μέτρα σου και να τον πλησιάσεις ρομαντικά και τρυφερά. Όσο για εσένα που διατηρείς τη μοναξιά σου στα ίδια επίπεδα, καλό θα είναι να σκεφτείς άλλους τρόπους ανεύρεσης συντρόφου και να δραστηριοποιηθείς και σε νέα πράγματα που θα ανοίξουν τον κύκλο γνωριμιών σου.

Επαγγελματικές Προβλέψεις

Στη δουλειά σου, αυτή την εβδομάδα θα τα πας πολύ καλά, καθώς το πλανητικό σκηνικό θα κάνει καλύτερη την επικοινωνία σου με τους συνεργάτες σου. Οι δυνατότητες που έχεις είναι πάρα πολλές και πρέπει να καταλάβεις πως με ότι καταπιάνεσαι, το βγάζεις εις πέρας με πολύ μεγάλη επιτυχία. Επίσης μπορείς να προωθήσεις τις ιδέες σου με τέτοιο τρόπο που θα κάνεις τους ανώτερους σου να τις εκτιμήσουν και να τις αξιοποιήσουν στο μέγιστο βαθμό. Στα οικονομικά, θα βγουν στην επιφάνεια κάποια έξοδα, που δεν τα περίμενες. Φρόντισε να κάνεις την πρέπουσα οικονομία, για να μη βγεις εκτός προϋπολογισμού.

Καρκίνος

Μία εβδομάδα δύσκολη και περίεργη ξεκινά για εσένα και πολλές θα είναι οι φορές που θα νιώθεις εγκλωβισμένος στον ίδιο σου τον εαυτό χωρίς να βλέπεις μπροστά σου πόρτα διαφυγής. Για όλα αυτά υπαίτια θα είναι η Έκλειψη Ηλίου που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή στους Ιχθείς και δεν θα σε αφήσει σε χλωρό κλαρί!!! Όμως τα πράγματα θα πάνε πολύ καλύτερα για εσένα αν είσαι συγκεντρωμένος και ήρεμος, ανεπηρέαστος από τρίτα άτομα που μπορεί να σε ξελογιάσουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν δεν θέλεις να έχεις αντιπαραθέσεις με τον άνθρωπό σου, θα πρέπει σε μερικά θέματα να δείξεις μεγαλύτερη διαλλακτικότητα. Απόφυγε τις συζητήσεις για θέματα που μπορεί να χαλάσουν το καλό κλίμα στη σχέση σου και μην εξωθείς τα πράγματα στα άκρα και το σύντροφό σου στα όρια του, γιατί έχεις πολλές πιθανότητες να ακολουθήσεις το δρόμο του χωρισμού. Όσον αφορά τους ελεύθερους Καρκίνους μην εμπιστεύεστε και σε καμία περίπτωση μην πιστεύετε τα λόγια και τις υποσχέσεις που θα σας δώσουν κάποιοι επίδοξοι εραστές και ερωμένες, γιατί η απογοήτευση παραμονεύει και σας έχει στήσει ήδη καρτέρι. Το νου σας!

Επαγγελματικές Προβλέψεις

Στη δουλειά σου, αυτήν την εβδομάδα μπορείς να καταφέρεις αυτά που θέλεις. Θα σου παρουσιαστούν ευκαιρίες να κάνεις καινούργια ξεκινήματα και συνεργασίες, Φρόντισε όμως να τακτοποιήσεις άμεσα κάποιες παλαιότερές σου υποχρεώσεις και μετά να προβείς σε αλλαγές και μεταρρυθμίσεις. Στα οικονομικά, φρόντισε να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες που έχεις και μην αφήνεις άλλο τους λογαριασμούς σου να φουσκώνουν γιατί στο τέλος θα τρέχεις και δεν θα φτάνεις. Θα σου κάνουν προτάσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου, τις οποίες σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να αφήσεις να πάνε χαμένες.

Λέων

Λίγο ανάστατη θα είναι αυτή η εβδομάδα για εσένα και για να μπορέσεις να πετύχεις αυτά που θέλεις στον επαγγελματικό, αλλά και στον αισθηματικό σου τομέα, πρέπει να αναθεωρήσεις μερικές σκέψεις, που έχεις και ίσως να εμπιστευτείς τις συμβουλές των πολύ στενών σου ανθρώπων. Την Κυριακή που θα πραγματοποιηθεί η Έκλειψη Ηλίου στους Ιχθείς οφείλεις πάνω από όλα στον εαυτό σου, να ακολουθήσεις τις ρεαλιστικές οδούς και να μείνεις πιστός στο πρόγραμμα που θα φτιάξεις. Μην επηρεαστείς από τον συναισθηματισμό σου γιατί η Έκλειψη είναι ικανή να σε οδηγήσει σε εντελώς λανθασμένα μονοπάτια.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου πρέπει να αρχίσεις να ανοίγεσαι περισσότερο στο σύντροφό σου, για να μπορέσει να καταλάβει πώς βλέπεις τη σχέση που έχετε. Να ξέρεις ότι μπορεί να σου προσφέρει ακόμα πιο πολλά, αν δεις και εσύ μερικές καταστάσεις με περισσότερη διαλλακτικότητα και δεν είσαι τόσο απόλυτος. Σύμμαχος σου θα είναι η Αφροδίτη από το ζώδιο του Κριού για να βελτιώσεις το μεταξύ σας κλίμα και να επικοινωνήσεις καλύτερα μαζί του. Και αν ζεις ακόμα στη μοναξιά, φρόντισε να αλλάξεις λίγο τακτική, ώστε να δεις τα πράγματα κάπως διαφορετικά για να γνωρίσεις το πρόσωπο που θέλεις.

Επαγγελματικές Προβλέψεις

Στα επαγγελματικά σου απόφυγε να νευριάσεις και να κάνεις κινήσεις, που δεν σε συμφέρουν. Να ξέρεις πως θα έχεις καθυστερήσεις σε κάποια θέματα που θέλεις να τελειώσεις άμεσα γι’ αυτό προσαρμόσου στα νέα δεδομένα εύκολα και χωρίς περαιτέρω γκρίνιες. Στα οικονομικά, μπαίνεις σε περίοδο που όλα καλυτερεύουν. Θα δεχτείς προτάσεις που θα είναι πολύ καλές για εσένα. Φρόντισε να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες, που έχεις και ειδικότερα με θέματα νόμου.

Παρθένος

Η εβδομάδα αυτή θα είναι καλή για εσένα και θα καταφέρεις πολλά πράγματα από αυτά που έχεις στο μυαλό σου. Με την Έκλειψη Ηλίου να πραγματοποιείται την Κυριακή στους Ιχθείς και να σε ευνοεί σημαντικά όλες σου οι επικοινωνίες θα αποκατασταθούν, η δυναμική σου θα είναι στα ύψη και η τύχη θα σε ακολουθεί όπου και να πας. Φρόντισε τώρα που μπορείς να κάνεις έναν καλύτερο προγραμματισμό για να βελτιώσεις όλους τους τομείς της καθημερινότητάς σου και να ανανεώσεις την διάθεση σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η παραμονή του Άρη στον Κριό θα σε κάνει να αναλάβεις τις ευθύνες σου στη σχέση σου και να πάρεις οριστικές αποφάσεις για θέματα που είναι στάσιμα μέχρι σήμερα. Αν πραγματικά θέλεις να αλλάξουν μερικά πράγματα, τότε είναι στο χέρι σου. Και αν μιλάς ακόμα με τη μοναξιά, αυτήν την περίοδο με την Αφροδίτη να κινείται στον Κριό, μην κάθεσαι καθόλου – κράτα τα μάτια σου ανοιχτά, γιατί εκεί που δεν το περιμένεις θα κάνεις την καλύτερη γνωριμία!

Επαγγελματικές Προβλέψεις

Οι καταστάσεις στη δουλειά σου θα είναι καλές, αν εξαιρέσουμε κάποια σχέδια, που θέλεις να κάνεις και ακόμα καθυστερούν. Μπορείς να κάνεις καινούργια ξεκινήματα και συνεργασίες και να ανοίξεις νέους δρόμους, πιο ενδιαφέροντες για την άνοδο της καριέρας σου. Μην φοβηθείς να ρισκάρεις και τόλμησε να αλλάξεις όσα πράγματα δεν σου έκαναν μέχρι τώρα στον χώρο της δουλειάς σου. Τα οικονομικά σου αρχίζουν σιγά-σιγά και πηγαίνουν καλύτερα γι’ αυτό μην αναβάλλεις άλλο να τακτοποιήσεις τις οφειλές και τις οικονομικές σου υποχρεώσεις.

Ζυγός

Ξεκινά μία εβδομάδα που θα θέλεις να αναδιοργανώσεις όλα τα θέματα που αφορούν τη ζωή σου, σε κάθε τομέα. Με σύμμαχο σου την Αφροδίτη στο ζώδιο του Κριού, θα καταφέρεις να διώξεις από πάνω σου καταστάσεις και άτομα που σε κουράζουν και σε αγχώνουν και ίσως δημιουργούν εμπόδια στην εξέλιξή σου. Πρόσεξε μόνο την Κυριακή, που θα πραγματοποιηθεί η Έκλειψη Ηλίου στους Ιχθείς, μην κυριευτείς από την μεγαλοκαρδία σου και δώσεις συγχωροχάρτι σε άτομα που δεν είναι άξια της εμπιστοσύνης σου, γιατί πολύ γρήγορα θα το μετανιώσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Θα δώσεις παραπάνω σημασία αυτήν την εβδομάδα στη σχέση σου και θα θέλεις να λύσεις ενδεχόμενα προβλήματα, που μπορεί να έχεις με το σύντροφό σου. Να ξέρεις ότι μπορείς, με το ρομαντισμό και τον ερωτισμό που σε διακατέχουν να δώσεις κουράγιο στον άνθρωπό σου για να περάσετε υπέροχα και να ξεφύγετε από τις έννοιες της καθημερινότητας που σας κουράζουν και σας χαλάνε τη διάθεση. Και αν ακόμη δεν έχεις βρει το ταίρι σου, μην το βάζεις κάτω. Συνέχισε την αναζήτησή σου και θα δεις ότι στο τέλος θα βγάλεις κάτι πολύ καλό. Την Παρασκευή ίσως δεχτείς μία αναπάντεχη πρόσκληση από άτομο του επαγγελματικού σου περιβάλλοντος. Ένδωσε και μην έχεις έννοια για το τί μέλλει γενέσθαι…

Επαγγελματικές Προβλέψεις

Θα έχεις πάρα πολλή δουλειά αυτές τις ημέρες και μερικές φορές θα αισθάνεσαι ότι οι πολλές υποχρεώσεις σε πνίγουν. Μην αγχώνεσαι για τίποτα, απόφυγε να εκνευρίζεσαι και μη δίνεις παραπάνω σημασία σε μικροκαθυστερήσεις και αναβολές που θα παρουσιαστούν, γιατί θα είναι εφήμερες. Τα οικονομικά σου θα αρχίσουν να έχουν κάποια καλυτέρευση και θα μπορέσεις να καλύψεις υποχρεώσεις που σε προβληματίζουν. Το νου σου μόνο για να μην λοξοδρομήσεις ακόμη μία φορά. Εκμεταλλεύσου το!

Σκορπιός

Αυτή την εβδομάδα πρέπει να κινηθείς με πολλή σύνεση και να μην κάνεις καθόλου βιαστικές κινήσεις. Να ξέρεις πως ο δυναμισμός σου θα είναι στα ύψη του λόγω των θετικών πλανητικών επιρροών που δέχεσαι αλλά κάποιες δυσμενείς χρονικές στιγμές δε θα σου επιτρέψουν να αφεθείς και να χαλαρώσεις. Θα πάρεις κάποιες αποφάσεις για επαγγελματικά και αισθηματικά θέματα, τις οποίες όμως πρέπει να σκεφτείς καλά, πριν τις αναφέρεις σε κάποια άτομα. Λίγη παραπάνω προσοχή χρειάζεται την Κυριακή που θα πραγματοποιηθεί η Έκλειψη Ηλίου στους Ιχθείς και ίσως παραπλανήσει την κρίση σου και σε οδηγήσει σε λανθασμένα συμπεράσματα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μπορείς να πας ακόμη καλύτερα στη σχέση σου, αν πρώτα ξεκαθαρίσεις μέσα σου τα συναισθήματα που έχεις για το σύντροφό σου. Μην επιχειρήσεις να μιλήσεις μαζί του, αν πρώτα δεν έχεις πάρεις τις οριστικές σου αποφάσεις. Η συμβουλή μου είναι να χαλαρώσεις και να περάσεις όσο καλύτερα γίνεται. Και αν ακόμη έχεις παρέα τη μοναξιά, η Αφροδίτη από τον Κριό θα συνεχίσει να σου δίνει τις καλές επιρροές της, ώστε να κάνεις τη γνωριμία που θέλεις…

Επαγγελματικές Προβλέψεις

Θα έχεις πολύ δυναμισμό στη δουλειά σου και θα μπορέσεις να ανταπεξέλθεις σε κάποιες δυσκολίες, που θα σου παρουσιαστούν. Μην κάνεις καμιά βιαστική κίνηση για να προλάβεις όλες τις υποχρεώσεις που έχεις. Κάνε λίγο υπομονή και η επιτυχία έρχεται. Στα οικονομικά σου τα πράγματα ακόμη δεν είναι όπως τα θέλεις. Την Πέμπτη και την Παρασκευή οι καταστάσεις αρχίζουν και πηγαίνουν καλύτερα και θα σου παρουσιαστούν ευκαιρίες για να μπορέσεις να αυξήσεις τα έσοδά σου αρκεί βέβαια να μην παρασυρθείς σε επαναλαμβανόμενα ατοπήματα.

Τοξότης

Ο συναισθηματισμός σου αυτή την εβδομάδα θα είναι αυξημένος λόγω της Έκλειψης Ηλίου που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή στους Ιχθείς και θα σε κάνει να παραπονιέσαι για τα πάντα! Φρόντισε να δεις με ρεαλισμό μερικές καταστάσεις για να πάρεις δύναμη και να πετύχεις τους στόχους, που θέλεις εδώ και καιρό να υλοποιήσεις και μην κλείνεσαι στον εαυτό σου. Προσπέρασε τις ημέρες και μην κολλάς στις λεπτομέρειες.
Αισθηματικές Προβλέψεις

Οι πολλές υποχρεώσεις που έχεις σε άλλους τομείς δεν σε αφήνουν να δοθείς ολοκληρωτικά στο σύντροφό σου και να του εκφράσεις τα συναισθήματά σου. Να ξέρεις πως η Αφροδίτη που κινείται στον Κριό θα σε ευνοήσει για να γίνει η σχέση σου καλύτερη. Ίσως τώρα πάρεις την απόφαση από κοινού με τον αγαπημένο σου για την απόκτηση ενός μωρού ή την αλλαγή κατοικίας. Και εσύ που ακόμα ζεις με τη μοναξιά παρέα μην κλείνεσαι στον εαυτό σου, γιατί με τις καλές επιρροές της Αφροδίτης, σίγουρα θα κάνεις τη γνωριμία που θέλεις τόσο καιρό. Μείνε ανοιχτός και μην κλείνεις την πόρτα της καρδιάς σου, αν πρώτα δεν έχεις δώσει μία ευκαιρία στα άτομα που σε διεκδικούν.

Επαγγελματικές Προβλέψεις

Στα επαγγελματικά σου, αυτή την εβδομάδα θα έχεις πολύ άγχος για να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις στις πολλές υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει. Μην ανησυχείς, όμως γιατί ο Ερμής στο ζώδιο του Υδροχόου θα σου δώσει τις καλύτερες επιρροές του, ώστε να βάλεις πολλά πράγματα σε μια καλή σειρά. Στα οικονομικά, θα αρχίσεις να πηγαίνεις καλύτερα και θα μπορέσεις να αυξήσεις τα έσοδά σου. Φρόντισε στο τέλος της εβδομάδας να μην παρασυρθείς σε άσκοπα έξοδα και μείνε πιστός στις υποχρεώσεις σου.
Αιγόκερως

Αυτή την εβδομάδα θα πρέπει να αλλάξεις τακτική, αν θέλεις να βάλεις μερικά πράγματα σε σειρά στους τομείς της ζωής σου που δεν πηγαίνουν όπως θα ήθελες. Μείνε ρεαλιστής και με την δυναμικότητα και την αποφασιστικότητα που θα σου χαρίσει η Έκλειψη Ηλίου που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή στους Ιχθείς προσπάθησε να προωθήσεις τους επαγγελματικούς σου στόχους και να βάλεις σε νέες βάσεις τις διαπροσωπικές σου σχέσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου, θα σου δημιουργηθούν κάποια ερωτηματικά για το σύντροφό σου αλλά καλά θα κάνεις να μην δώσεις περαιτέρω αξία, γιατί μόνο η ανασφάλεια σου θα είναι υπαίτια για αυτήν την αναστάτωση. Μην αλλάξεις στάση απέναντί του, απλά φρόντισε να μιλήσεις μαζί του και θα δεις ότι όλα θα πάνε πολύ καλά. Και αν ακόμα δεν έχεις βρει κάποιο ταίρι, φρόντισε να περνάς καλά με τους ανθρώπους που έχεις γύρω σου και μην αναλώνεσαι σε εφήμερα φλερτ και ανούσιες καταστάσεις. Στην περίπτωση σου ισχύει το γνωμικό ότι το καλό πράγμα αργεί να έρθει…

Επαγγελματικές Προβλέψεις

Στα επαγγελματικά σου τα πράγματα είναι αρκετά καλά και θα κυλήσουν ακόμη καλύτερα όσο περνούν οι μέρες. Οι πλανήτες θα στρώσουν τον δρόμο για να κάνεις ουσιαστικές κουβέντες με τους ανωτέρους σου για αυτά που θέλεις να κάνεις στο μέλλον. Τα οικονομικά σου δεν βρίσκονται και στην καλύτερή τους φάση. Θα πρέπει να κάνεις κινήσεις για να μπορέσεις να αυξήσεις τα έσοδά σου και να μην κάνεις κινήσεις που μόνο έξοδα φέρνουν. Τακτοποίησε όσες οφειλές έχεις και μην τις διαιωνίζεις άλλο.

Υδροχόος

Την εβδομάδα αυτή η Έκλειψη Ηλίου στους Ιχθείς την Κυριακή σε πλημμυρίζει με αρνητικές και απαισιόδοξες σκέψεις. Οφείλεις όμως να δεις με περισσότερη ψυχραιμία μερικές καταστάσεις και να σταματήσεις να απαισιοδοξείς γιατί μία αρνητική συγκυρία είναι και θα περάσει. Ο δυναμισμός και η ενεργητικότητα που θα σου δώσει ο Ερμής που παραμένει στο ζώδιο σου θα σου χαρίσει όλα τα φόντα για να ξεπεράσεις όλες τις δυσκολίες και να καταστρώσεις νέα πλάνα για αυτά που ονειρεύεσαι να πετύχεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η σχέση σου θα πάει πολύ καλά, αρκεί να δείξεις περισσότερο ενδιαφέρον στο σύντροφό σου και να μην απορροφηθείς με άλλες καταστάσεις που μπορεί να σε προβληματίζουν. Αφιέρωσε τον ελεύθερο χρόνο σου ολοκληρωτικά στο σπίτι σου και μετέτρεψε το βαρύ κλίμα που πιθανόν να κυριαρχεί σε ρομαντικό και όμορφο. Κι αν είσαι ακόμα σε φάση ψαξίματος, συνέχισε να αναζητάς το άλλο σου μισό και ό χρόνος να ξέρεις ότι πρόκειται πολύ γρήγορα να σε ανταμείψει.

Επαγγελματικές Προβλέψεις

Στα επαγγελματικά σου, αυτήν την εβδομάδα θα τα πας πολύ καλά. Θα σου κάνουν προτάσεις, που πρέπει να τις δεις με πολύ σοβαρότητα, γιατί μπορεί να είναι συμφέρουσες για εσένα. Καινούργια ξεκινήματα και συνεργασίες ευνοούνται την Τετάρτη και την Πέμπτη. Στα οικονομικά σου η κατάσταση δεν είναι και τόσο καλή και θέλεις να βρεις πηγές για να αυξήσεις τα έσοδά σου. Φρόντισε να αποφύγεις να παρασυρθείς σε έξοδα, γιατί θα βγεις εκτός προϋπολογισμού και μετά θα αγχωθείς και θα ζητάς δανεικά.

Ιχθείς

Μπορείς από την πρώτη ημέρα της εβδομάδας να βάλεις πρόγραμμα για να πετύχεις τους στόχους σου το διάστημα που θα ακολουθήσει. Θα έχεις μεγάλο δυναμισμό και θα μπορέσεις να ξεπεράσεις με ευκολία κάποια μικρά προβλήματα, που θα παρουσιαστούν. Ο Άρης θα κινείται στον Κριό επηρεάζοντας σε θετικά με αποτέλεσμα να ομορφύνουν οι διαπροσωπικές σου σχέσεις τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε αισθηματικό επίπεδο. Ωστόσο θα πρέπει να είσαι λίγο πιο προσεχτικός από τα συνηθισμένα και να σκέφτεσαι καλά προτού μιλήσεις κοντά στην Κυριακή που θα πραγματοποιηθεί η Έκλειψη Ηλίου στο ζώδιο σου και θα σε κάνει νευρικό.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Πρέπει άμεσα να έρθεις πιο κοντά στο σύντροφό σου και να περάσεις ρομαντικά και ερωτικά, γιατί με τις ευθύνες που έχεις σε άλλους τομείς η καθημερινότητά έχει γίνει δύσκολη. Η θέση της Αφροδίτης στον Κριό θα σε ευνοήσει αρκετά στη σχέση σου. Και αν η μοναξιά μονοπωλεί τη ζωή σου, σε βεβαιώνω ότι πρέπει να κινηθείς άμεσα, γιατί έχεις τους πλανήτες με το μέρος σου για να συναντήσεις τώρα άτομα με ίδια ενδιαφέροντα και με πολλές πιθανότητες να ξεκινήσεις μία σχέση.

Επαγγελματικές Προβλέψεις

Η εβδομάδα αυτή σου δίνει τις καλύτερες επιρροές της στον επαγγελματικό σου τομέα. Θα κάνεις συζητήσεις με τους συνεργάτες σου για την υλοποίηση σχεδίων, που έχεις βάλει στο μυαλό σου. Έχεις διορατικότητα και θα φτάσεις στην εργασιακή επιτυχία πολύ γρήγορα. Στα οικονομικά, θα πρέπει να προσέχεις έξοδα που κάνεις, γιατί θα έχεις την τάση να βγαίνεις εκτός προϋπολογισμού.